Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Regulaminem strony. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Prywatność

Polityka prywatności sklepu internetowego www.exclusivereplicas.pl
Warunki korzystania z serwisu
Korzystając ze sklepu EXCLUSIVEREPLICAS akceptujesz zasady naszej Polityki Prywatności znajdujące się poniżej. Jeżeli nie zgadzasz się z którymkolwiek punktem, prosimy o niekorzystanie z serwisu  EXCLUSIVEREPLICAS.
Dane osobowe
W czasie korzystania z serwisów należących do EXCLUSIVEREPLICAS możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza lub w inny sposób. Dane, o które będziesz proszony, to w większości przypadków imię i adres e-mail. W przypadku formularzy zamówień będziesz proszony o podanie pełnych danych osobowych.
Wymagamy tylko tych danych, które są niezbędne do działania serwisu. Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, której te dane dotyczyły.
Wszystkie uzyskiwane dane osobowe są chronione i wykorzystywane wyłącznie do celów informacyjnych i marketingowych, na potrzeby firmy Benefico zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29.09.1997 (Dz. u. nr 133 poz. 883).

Subskrypcja bezpłatnych newsletterów
Zaprenumerowanie elektronicznych i bezpłatnych czasopism należących do EXCLUSIVEREPLICAS wymaga podania w odpowiednim formularzu swojego adresu e-mail. Pole to nie jest obowiązkowe.
Uzyskane w ten sposób dane są dodawane do listy mailingowej.

Zamawianie usług i produktów
Zamawianie produktów oferowanych przez EXCLUSIVEREPLICAS wymaga podania w odpowiednim formularzu pełniejszych danych adresowych. Pola obowiązkowe są oznaczone.
Wszystkie podane przez Ciebie informacje pozostają bezpieczne w naszej bazie danych. Nie ma do niej dostępu nikt niepowołany, jest ona dobrze zabezpieczona.
Nigdy nie przekazujemy tych danych osobom trzecim, nigdy też nie wykorzystujemy ich do innych celów niż te bezpośrednio związane ze sklepem, czyli realizacji zamówień lub wysyłania newslettera. Wszystkie podane przez siebie informacje możesz w każdej chwili zmienić lub usunąć.
W momencie składania zamówienia będziemy Cię prosić o podanie:
imienia i nazwiska oraz pełnego adresu
Twojego adresu e-mail
numeru telefonu
loginu i hasła

Wszystkie te dane będą wykorzystywane w celu potwierdzenia zamówienia, wysłania produktów oraz kontaktowania się w celu realizacji zamówienia.
Niezapowiedziane wiadomości i newslettery
EXCLUSIVEREPLICAS zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiada i które zgodziły się z Polityką Prywatności.

Jawne dane osobowe
Dane osobowe podane przy okazji wysyłania komentarzy lub recenzji do produktów, innych materiałów związanych z EXCLUSIVEREPLICAS są dostępne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane. EXCLUSIVEREPLICAS nie ma możliwości zabezpieczyć tych danych, dlatego nie podlegają one ochronie.

Cookies (ciasteczka)
Niektóre obszary serwisów należących do EXCLUSIVEREPLICAS mogą wykorzystywać cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji.
Cookies są nieszkodliwe ani dla komputera ani dla jego użytkownika i jego danych.
Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nieusuwanie ich z dysku.
W przypadku pytań proszę pisać: office@exclusivereplicas.pl

Wyłączenie odpowiedzialności
Stworzyłem EXCLUSIVEREPLICAS, aby oferować wyjątkowej jakości repliki broni historycznej, możliwie precyzyjnie opisując każdy z nich. Opinie wyrażone przez społeczność w komentarzach lub w inny sposób nie zawsze są zgodne z moją własną.
Dawid Szczodrowski, office@exclusivereplicas.pl, właściciel EXCLUSIVEREPLICAS

Kontynuuj